Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

τα παπαγαλακια παπαγαλανε! Η ΝΔ θα καταργήσει το χαράτσι της ΔΕΗ – 11 αλλαγές στην φορολογία ακινήτων


Η Ν.Δ., όπως έχει άλλωστε δεσμευτεί και στο πρόγραμμά της, προτίθεται να καταργήσει το επαχθέστατο «χαράτσι» της ΔΕΗ και από 1/1/2013 θα αλλάξει ριζικά το φορολογικό πλαίσιο που διέπει την ακίνητη περιουσία.

Ε, όχι: Δίνουν 7.720.000 ευρώ στα κόμματα της Βουλής για "ερευνητικούς σκοπούς"!


Κάποιοι μας κάnουν πλάκα. Κάποιοι στο υπουργείο Εσωτερικών κάνουν μαύρο χιούμορ. Καλό, αλλά καιρός να το μαζέψουν πίσω, γιατί μπορεί ορισμένοι πολίτες να το πάρουν στα σοβαρά και μετά να επισκεφθούν κανένα νταμάρι, να πάρουν μαρμαρόπετρες, εν συνεχεία να κατηφορίσουν προς το Σύνταγμα και να έχουμε "αντιδημοκρατικές συμπεριφορές".

ΠΟΙΟΙ και γιατί ΜΙΣΟΥΝ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ


Την τελευταία διετία βλέπουμε μία γενική επίθεση στους ανθρώπους κάθε κράτους, κάθε χώρας, και γενικότερα εναντίον σε όλη την ανθρωπότητα. 



Ποιοι την κάνουν; 

«Γίνεστε Γαλαξιακοί Άνθρωποι»

Γαλαξιακή Ομοσπονδοία του Φωτός 27 - 03 - 2012

«Γίνεστε Γαλαξιακοί Άνθρωποι».

Πρώτα θα περάσετε από αυτό που ονομάζεται ζώνη μηδέν. Αυτή η διαδικασία θα πάρει περίπου 5-6 μέρες για να ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένων 3 ημερών ολικού σκότους.

Πέφτουμε στην παγίδα τους...Προωθείστε το ΠΑΝΤΟΥ έως τις εκλογές....

εκλογικό μας σύστημα είναι έτσι αριστοτεχνικά φτιάγμενο που δεν φοβάται ούτε την ψήφο διαμαρτυρίας
.Αντίθετα την επιδιώκει, γιατί ακόμη και απο αυτήν ωφελείται ο δικομματισμός.

Ζητιανεύει με το μωρό του στην αγκαλιά!


Ακριβώς στη γωνία της οδού Σταδίου με την πλατεία Κοραή, σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει κι ένας επαίτης. Έτσι, σήμερα, μπροστά από την είσοδο γνωστού εμπορικού καταστήματος, ένας νεαρός άνδρας, κρατώντας το παιδί του στην αγκαλιά, ζητούσε χρήματα από τους περαστικούς.

Ένας Ντελάλης φέρνει την… επανάσταση!


Ο «Ντελάλης της Επανάστασης» ξαναχτύπησε στην Παρέλαση του Βόλου, αυτή τη φορά μοιράζοντας φυλλάδια, ζητώντας την ψήφο των Βολιωτών.
Το μότο του είναι: «ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΥΣ! ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!»

Μαγνητικό πεδίο 2 εκατ. φορές μεγαλύτερο από της Γης


Το ισχυρότερο μαγνητικό πεδίο, που έσπασε το φράγμα τα 100 Τέσλα, δημιούργησαν Αμερικανοί επιστήμονες του Εθνικού Εργαστηρίου του Λος Αλαμος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ , Η ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ Η ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΘΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ...‏

Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…

Ολέθριο λάθος η κατάργηση των φοροαπαλλαγών


Έρχονται τα επιδόματα της τρόικας ή αλλιώς παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Διότι, κι επισήμως πλέον το υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώνει την κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και την αντικατάστασή τους με επιδόματα αλλά μόνο σε λίγους.