Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Που πληρώθηκαν τα 435 εκατ. ευρώ

Στο Dart Management, ένα hedge fund - κοράκι (vulture fund), με έδρα τα νησιά Κέιμαν, πήγε το 90% από τα 435 εκατ. ευρώ τα οποία πλήρωσε η Ελλάδα, αποπληρώνοντας... 

Οι Τούρκοι ζητούν την επιστροφή των νησιών του Αιγαίου!

Το εγχειρίδιο Ιστορίας της γείτονος (έκδοση 1996, του Μεχμέτ Σακά) που τιτλοφορείται «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο», το οποίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης 
διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:

Απίστευτη δήλωση Τούρκου υπουργού: «Η Ελλάδα να κοιτάξει τα χάλια της και να αφήσει την ονομασία, τα νησιά και τα συρματοπλέγματα»

Να επικεντρωθεί στα οικονομικά της προβλήματα αντί να ασχολείται με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και «κάποια προβλήματα στα νησιά», κάλεσε την Ελλάδα ο αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπουργός της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς.

David Kokok: «Ξεχάστε την Ελλάδα αυτή είναι καταδικασμένη, την Ιταλία να παρακολουθείτε»


Με ένα άρθρο καταπέλτη ο συνιδρυτής της εταιρείας συμβούλων επενδύσεωνCumberland Advisors με έδρα στις ΗΠΑ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, όχι για την Ελλάδα –την οποία θεωρεί ήδη καταδικασμένη- αλλά για την Ιταλία.

Με έγκριση της ΕΥΠ Τούρκοι αναλαμβάνουν την δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα!!!

Θα μπορούσε να ήταν ανέκδοτο, αλλά δυστυχώς πρόκειται για μία πραγματικότητα που αντιστρέφει την λογική και ίσως θα έπρεπε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ειδικών εισαγγελέων, αφού εμπλεκόμενο φαίνεται πως είναι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (βλ. Χρυσοχοΐδης) αλλά και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, που ενέκριναν την δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα από ελικόπτερα τουρκικής εταιρείας δασοπυρόσβεσης!!!

Η αδελφότητα των 72 Shamballah

Σε έναν υπόγειο κόσμο, υπάρχει ένα βασίλειο που λέγετε ότι κατοικούν υποχθόνιες δυνάμεις που επιβουλεύονται την ανθρωπότητα. Το βασίλειο αυτό κυβερνάται από τους 72 Άτλαντες, με τους 10 αντιπροσώπους τους επί την Γή, τους αθάνατους.
Ο Χριστός , την εποχή που περπάτησε στην Γή, θέλησε να μεταδώσει στον άνθρωπο τον λόγο για τον οποίο βρίσκετε στην ζωή, και για τι θα πρέπει να παλέψει.

Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ.. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Πυρηνικοί πόλεμοι και υπερτεχνολογία είναι μια αρχαία αλήθεια που συγκαλύφθηκε μέσα από μύθους . 
Κάποιοι το γνωρίζουν αυτό, κάποιοι που ήρθαν σε επαφή με αυτούς που συνεχίζουν μέσα από τον κόσμο τους να καταστρέφουν τον δικό μας κόσμο.

Σκάνδαλο Λ.Παπαδήμου: 1 μέρα πριν φύγει υπέγραψε τα 18 δισ. ευρώ στους τραπεζίτες!


Mπορεί να έγιναν εκλογές, μπορεί να ανατράπηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου από την λαϊκή ψήφο (απομένει βέβαια η νέα εκλογική διαδικασία για να σφραγιστεί η "αποκόλληση" του συνόλου της κυβέρνησης των τραπεζιτών από την εξουσία), αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον αποχωρούντα πρωθυπουργό τη τελευταία του υπογραφή να την βάλει προκειμένου να υλοποιήσει τον μοναδικό σκοπό για τον οποίο τον έκαναν πρωθυπουργό: